- ویژه نامه کانون
- درباره ما و تماس با ما
- جشنواره سفره هفت سین دفاتر اسناد رسمی ایران
- مسابقه قرآنی قرآن و عترت ویژه خانواده دفاتر اسناد رسمی کشور
- اخذ امضای الکترونیک همراه کانون سردفتران و دفتریاران
- «روزنامه دیواری» کانون سردفتران و دفتریاران
- بازتاب فرمان رهبرانقلاب در مورد الزام به ثبت رسمی اسناد
- رادیو «کاتب»
- ماهنامه
true

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کانون سردفتران و دفتریاران، حسینعلی قموشی رامندی دفتریار دفترخانه شماره ۲ کهریزک با بیان خاطره ای گفت: سال ۱۳۸۷ به عنوان کارمند دفترخانه ای که خواهرم سردفتر آن بود مشغول به کار بودم. در یکی از روزهای گرم تابستان ۳ نفر از دوستان خواهرم برای انجام کاری وارد دفترخانه شدند.
بعداز انجام کار روی صندلی نشسته بودند که پدر گرامی بنده از شهرستان محل سکونتشان برای دیدنمان به دفتر آمد. بعد از سلام و احوال پرسی با مهمان ها یکی از خانم ها را برای ازدواج بنده به خواهرم پیشنهاد دادند. ناگفته نماند بنده هم با کمال میل از انتخاب پدرم راضی وخرسند بودم. همان شب به خواستگاری رفتیم و ۱۹ شهریور ۸۷ به عقد هم درآمدیم و در ۲۴ آبان همان سال زندگی خود را شروع کردیم و به لطف خداوند دارای دو فرزند هستیم.
در ضمن با همراهی و کمک همسرِ دلسوزم توانستم سال ۹۲ در آزمون دفتریاری شرکت کنم و با سمت دفتر یاری هم اکنون مشغول به کار هستم، البته در حال حاضر هم در شرف آزمون سردفتری هستم. باشد که لطف خدا این بار هم شامل حال بنده شود البته هر چه خیرو صلاح پیش آید خوش آید.
انشالله خداوند به همه عزیزان سلامتی و عاقبت به خیری عطا کند.
true
true
https://notary-news.ir/?p=6960
true
true
سپاسگزارم☆ عنوان مطالب خاطرات کانون سردفتران بسیارجالب مفید واموزنده ست سپاس مجدد خداونداجروثواب اخروی ومعنوی بشماعزیزان گرانقدرکانون سردفترامتاسفانه اسنادرسمی کشور عنایت فرماید/ارادتمندشما رحمانی خطه سرزمین بلوچستان همیشه پایدار ایران اسلامی