خندانی: لزوم حضور پررنگ حقوقدانان در مجلس شورای اسلامی/ معاون بسیج کشور: وظیفه همه ما رای دادن است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کانون سردفتران و دفتریاران، علی خندانی، رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در همایش انتخاباتی دستاوردهای حقوقی انقلاب اسلامی و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: دستاوردهای انقلاب اسلامی در بعدهای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بسیار گران قیمت است که نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول ۴۵ سال گذشته به دست آورده است. برای همه دنیا آشکار است که در حوزه نظامی، اقتصادی و سیاسی همیشه رو به جلو حرکت کردیم. هرچند ممکن است مشکلاتی وجود داشته اما در حوزه‌های مختلف درخشان بوده‌ایم.

وی افزود: در حوزه سیاسی باید گفت هیچ جایی در دنیا نیست که ایران را محاسبه نکنند چون مطمئناً محاسباتشان درست از آب درنخواهد آمد. مقام معظم رهبری چندهفته گذشته در دیدار با نخبگان کشور یک انتقادی داشتند از مسئولین و نخبگان که کاملا بجا و درست است، ایشان فرمودند که ما دستاوردهای انقلاب را برای مردم تبیین نکردیم. اگر اتفاقاتی که بر نظام مقدس گذشته و مشکلاتی که برای این کشور به وجود آمده را به تنهایی کنار هم قرار می‌دادیم شاید چندین نظام برای نابودی آن کفایت می ‎کرد اما الحمدالله نظام جمهوری اسلامی از همه مشکلات عبور کرده که هیچ؛ در راستای پیشرفت نیز درحال حرکت است.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران تصریح کرد: یکی از دستاوردهای ما از بعد سیاسی موضوع انتخابات است. هیچ نظامی در دنیا وجود ندارد که بلافاصله پس از استقرار رفراندوم برگزار کند. این نشانه دموکراسی بودن مطلق نظام جمهوری اسلامی است. نظام جمهوری اسلامی همواره براساس انتخاب مردم استوار بوده است. در طول ۴۵ سال گذشته ۴۶ انتخابات برگزار شده که اگر  تمام نظام های سیاسی دنیا را هم بگردیم، مانند آن پیدا نمی‌کنیم حتی تمام انتخابات‌ها در موعد مقرر باوجود هرگونه شرایط سیاسی اعم از دفاع مقدس،  اختلافات داخلی، بحران‌های طبیعی و…  برگزار شده است.

خندانی گفت: این نعمت بسیار بزرگی است و باید قدر بدانیم. همه ما در انتخابات شرکت کنیم و برای آینده کشور خود تصمیم بگیریم، از عدم شرکت ما در انتخابات، ممکن است هر اتفاقی رخ دهد. قدرت در دست ماست، می‌توانیم با انتخاب افراد شایسته عقل و منطق را حاکم کنیم.

وی افزود: حتماً کسانی که برای این دوره کاندیدا شدند، احساس مسئولیت کردند بنابراین حضور ما در انتخابات بسیار مهم است. ضمن اینکه مجلس شورای اسلامی از حقوقدانان به شدت کم بهره برده و یکی از مشکلات حاکم در کشور، بخاطر این است که بیشتر افراد و گروه‌های سیاسی در مجلس تصمیم می‌گیرند و قشر حقوقدان حضور کمی دارد.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در پایان تاکید کرد: از کلیه همکارانم درخواست دارم فارغ از هرگونه دیدگاه‌های سیاسی، روز جمعه در انتخابات شرکت کنند و با انتخاب افراد شایسته به پیشرفت کشور کمک کنند.

در ادامه سید جلال حسینی، معاون بسیج کشور در این همایش با اشاره به اهمیت انتخابات و ضرورت حضور مردم اظهار کرد: وظیفه همه ما شرکت در انتخابات و رای دادن به کاندیدای مدنظرمان است.

وی با بیان اینکه ساختار نظام جمهوری اسلامی بر اساس ساختار نظام اسلامی و مردم سالاری دینی است، افزود: در این نظام، مردم انتخاب می کنند، در واقع خدا به پیامبر و ائمه اطهار و علما این اجازه را نداده که اراده خود را بر مردم تحمیل کنند، ولو این اراده حق باشد، بلکه آن ها تبیین کننده و روشنگر مسیر صحیح برای مردم هستند. مهمترین وظایف آن ها گفت و گوی صادقانه با مردم و بیان حق و حقیقت است، در واقع آن ها نمی توانند از ابزارعملیات روانی، اغراق، یا تهدید و تطمیع برای جلب نظر مردم استفاده کنند.

معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه هر حاکمیتی با خواست و اراده مردم پیش می رود و اگر مردم نخواهند نمی توان به زور آن ها را در مسیری برد، گفت: حضرت علی (ع) فرمودند پیامبر اسلام (ص) در اواخر عمر شریفشان به من گفتند علی جان حق با تو است، اگر مردم به تو ایمان آوردند اهل بهشت اند و اگر ایمان نیاوردند با زور بر آن ها حکومت نکن! بنابراین ساختار نظام اسلامی ونظام جمهوری اسلامی هم به همین صورت است. برخی سوال می کنند که چرا شورای نگهبان بعضی افراد را تایید کرد یا چرا در فلان موقعیت قاطعانه تر برخورد نکرد؟ پاسخ این است که مردم باید انتخاب کنند. شهید مطهری اسلام شناس بود، اوایل انقلاب فرمود: مردم باید انتخاب کنند، اشتباه انتخاب می کنند بگذارید اشتباه انتخاب کنند، دفعه بعد متوجه می شوند و رشد می کنند و درست انتخاب می کنند.

لینک کوتاه

https://notary-news.ir/?p=19853

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *